Actueel!
Actueel!

Voor de landelijke Bestuurdersvereniging van het CDA geven wij binnenkort een verkorte workshop Debatteren met Populisten. Ook iets voor uw netwerk van politieke bestuurders? Zie ook

Training en coaching

De Regt Strategie & Communicatie werkt vrijwel altijd op het snijvlak van inhoud, communicatie, organisatie en (politiek) bestuur. Mensen en organisaties verder brengen staat centraal. Juist als het schuurt, wringt of botst. We helpen professionals verder door praktijkgericht te trainen en te coachen, vanuit hun eigen kracht, casuïstiek en motivatie. Trainen en coachen in een gevoelige, ingewikkelde en conflictueuze context is onze expliciete kracht. De resultaten mogen er zijn: mensen komen verder, hun vaardigheden zijn vergroot, hun zelfinzicht en positie is versterkt, er is volop motivatie voor de toekomst!

Training en coaching – bij uitstek mensenwerk dus altijd op maat!”

Coaching van adviseurs en bestuurders, reflectiegesprekken? Training in omgaan met de media, presentatie- of debattraining, teambuildingsbijeenkomst? De beste ‘vorm’ kiezen we in overleg. Wij hebben ruimschoots ervaring met voorzitten, uiteenlopende didactische werkvormen, mediation en onderhandelingen. Wij hebben de ambitie en de kwaliteit om u te helpen. Dat doen we invoelend, onafhankelijk, zakelijk en praktisch. Maar altijd in verbinding met u en uw vraag. Training en coaching – bij uitstek mensenwerk dus altijd op maat!

Wanneer neemt u contact op met De Regt Strategie & Communicatie?

  • als u praktijkgericht wilt trainen met door de wol geverfde trainers
  • als u een op maat trainingsprogramma wilt met echte en eigen casuïstiek
  • als u eerlijke en persoonlijke feedback met perspectief nodig hebt
  • als u uitvoerbare tips en adviezen wilt die bij u passen

Meer weten? Klik dan door naar